[vc_row][vc_column width=”2/3″ animation=”none” boxed=”true” column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#ffffff” background_color_opacity=”1″][vc_column_text]

Grandell – tilausajot kaikkialle Suomeen  ja Eurooppaan.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Meiltä hoituvat pelimatkat, konserttimatkat, teatterimatkat sekä mikä tahansa muu bussimatka.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]Laadun takaa tyytyväinen asiakaskuntamme, johon kuuluu monia pieniä ja suuria yrityksiä . Grandellin Liikenne on myös Turun kaupungin tilausajobussikuljetusten- sekä Hanselin sopimustoimittaja.

Panostamme asiakastyytyväisyyten ja siksi koulutettu henkilökuntamme hallitsee ammattitaitoisen ajamisen lisäksi myös joustavuuden sekä kielitaidon (ruotsi ja englanti).

Linja-autohallit sijaitsevat Turussa, Helsingissä.

Grandellin Liikenne suosii ympäristöystävällistä matkustamista. Laatujärjestelmämme on laadittu ISO 9001:2008 standardin mukaisesti. Noudatamme lainmukaisia ajo-, lepo- ja työaikoja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Suunnitellaan matkanne yhdessä![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”none” column_padding=”padding-2-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_color=”#ffffff”]

Tilausajot Turusta ja Helsingistä kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan.
[vc_column_text] Pyydä tarjous [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]