[vc_row type=”full_width_background” bg_image=”650″ bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”50″ bottom_padding=”50″][vc_column width=”2/3″ animation=”none” boxed=”true” column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#ffffff” background_color_opacity=”1″][vc_column_text]

Tilausajot  Turku – Helsinki

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Meiltä hoituvat pelimatkat, konserttimatkat, teatterimatkat sekä muu tilausliikenne.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]Grandell tilausajot on laadukkain tilausajopalvelu Turun- ja Helsingin alueelta kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan. Linja-automme ovat moderneja ja kalustoa löytyy eri tarpeisiin.
Liikennöimme 21  bussilla mm. viidellä pikkubussilla, kahdella kokousbussilla ja douple-decker  -kaksikerrosbussilla,  Kaksikerrosbussilla mahdollistat isomman henkilömäärän tilausajon kerrallaan kustannustehokkaasti yhdellä linja-autolla.

Palvelemme teitä 24/7, joten saamme tilausajon järjestettyä myös nopealla aikataululla.

Grandellin Tilausajot suosii ympäristöystävällistä matkustamista. Laatujärjestelmämme on laadittu ISO 9001:2008 standardin mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Suunnitellaan matkanne yhdessä![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”none” column_padding=”padding-2-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_color=”#ffffff”]

Tilausajot Turusta ja Helsingistä kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan.
[vc_column_text] Ota yhteyttä [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]