Vårt bolag betjänar er i alla abbonneringsresor, både i stora och små, i Finland och i Europa.

Vårt familjebolag har varit i trafik sedan år 1924. Vår vänliga personal behärskar yrkesmässigt körande, de är flexibla och språkkunniga: finska, svenska och engelska. Vårt varmhjärtade familjebolag trafikerar med 15 bussar, varav 11 är minibussar, mötes- och stora bussar. Var vänlig och se på Kalustomme.

Bussarna är stationerade i Åbo och Sagu där också kontoret och verkstaden ligger. Trevlig bussresa önskar Aki Grandell och chaufförena!

Tag kontakt och be om offert! Låt oss planera er resa tillsammans!

Tryggt och ledigt resande

Vi värdesätter punktlighet, flexibilitet samt en heltäckande service. Vår personal har förbundit sig att uppfylla våra kunders önskemål. En del av våra förare är språkkunniga. Vid behov levererar vi förfriskningar med lätt tilltugg som vägkost. Alla våra fordon har radio, CD + DVD spelare, reglerbara sitsar med fotstöd, sk. flygplanbord, kylskåp, kaffebryggare, ventilation/luftkonditionering och rymliga bagageutrymmen. Bussar med 25 platser och uppåt är också utrustade med WC och i de flesta finns också bordsskivor av s.k. flygtyp. Vi kan lova en tidsenlig och miljövänlig transport.

I våra Mercedes-Benz Sprinter minibussar finns plats för 12 – 18 personer. Som specialutrustning har bussen en lyxig soffgrupp för 6 passagerare längst bak. Minibussarna har rymliga bagageutrymmen.

I bussen med 40 platser har en soffgrupp för 10 – 12 personer längst bak och två konferensbord för fyra personer vid varje. Som extra utrustning finns ett pentry med kaffekokare.

I rörelse sedan 1924

Grandellin Liikenne Oy i Sauvo är ett familjeföretag som grundades 1924. Farfar Hjalmar Grandell började med passagerartransport på Sauvo-Åbolinjen med en lastbil med träbankar monterade på flaket.

Med tiden har vårt materiel förändrats och vårt företag expanderat till Åbo. Idag trafikerar vi med 15 bussar av hög klass, av vilka 12 går i abonnemangstrafik. Målet för företagarna Outi och Jarkko Grandell och den yrkeskunniga personalen är en 100 %:ig kundbelåtenhet.

Tilausajot Turusta ja Helsingistä kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan.

Kontakt oss

Jarkko Grandell

+358 40 0321 668
jarkko@grandell.kajahdusdev.fi