Oletko kokouksen kännykän näpyttäjä vai kesälomasta haaveilija?

Kirjoittanut 12.4.2016 Yleinen Ei kommentteja

Me Grandellin Liikenteellä kuuntelemme herkällä korvalla asiakkailtamme tulevia viestejä ja ennen kaikkea kehitysideoita. Viesti tai tarve, johon olemme törmänneet jo pidemmän aikaan on selkeä:  Miten yrityksenä voisimme järkevästi hyödyntää bussissa istumisajan?

Kokoukset ovat osa yrityskulttuuria ja niitä pidetään keskimäärin noin 7 viikossa. Tärkeää onkin, että kokoukset ovat tehokkaita, aika ei mene hukkaan ja asiat tulevat käsittellyksi.  Totuus on aivan toinen. Eniten hukkaan aikaa menee kokousagendan ulkopuolisten asioiden läpikäymiseen. Lisäksi yksi näpyttää kännykkää, toinen haaveilee kesälomasta ja kollega tulee toimittamaan omasta mielestään akuuttia asiaa neuvottelutilan ovelle. Näistä ja monista muista syistä jokaisesta kokouksesta menee hukkaan noin 17 min. (Kansallinen Kokousbarometri 2015)

Kokouskäytäntöjen tehostaminen vaatii tilojen, työkalujen ja käytäntöjen kehittämistä. Eräs asiakkaani ei ollut koskaan kuullutkaan kokousbussi -mahdollisuudesta. He olivat aina joka kevät perinteiselle Levin reissulleen varanneet tilausajon ja erikseen kokoustilan lentokentältä ennen lennon lähtöä. Yhdistämällä matkustamisen ja kokouksen säästät ennen kaikkea aikaa, mutta myös kustannuksia. Kokousbussissa kokoustetaan tiiviisti ja kollega ei varmasti tule toimittamaan sitä turhanpäiväistä asiaa kesken kokouksen, paitsi jos on todella nopea jaloistaan.

kokusbussi

 

Kokousbussi on siis yksi tapa höydyntää matka-aika. Se sopii tiimille, johtoryhmälle tai asiakasmatkalle. Yllätä tiimisi tai kollegasi ja tilaa kokousbussi oven eteen. Viemme teidät 2 tunnin kokousmatkalle vaikka upeaan Turun saaristoon. Lupaan, että saatte enemmän päätöksiä tehtyä, kuin monissa kokouksissanne aikaisemmin. Ystävällinen kuskimme kerää halutessanne vielä kännykätkin pois.

www.kokousbussi.fi

Tehokasta kokouskevättä,

Johanna

fi.linkedin.com/in/johannaliukko

 

 

 

 

Leave a Reply