Hilpeän Katujunamme Joken taival

Kirjoittanut 27.4.2016 Yleinen Ei kommentteja

On Jokella metrejä mittarissa!

Jokke Jokijuna on nykyän meidän omistama hilpeä katujuna, joka tuli turkulaisille tutuksi 2012 kesän aikana. Jokken ura alkoi kuitenkin jo vuosia ennen Aurajoen rantojen valloittamista. Aiemmin Jokke vietti päivänsä Italian auringon alla, jossa se toimi vuosia viinitilan veturina. Eteläisestä Euroopasta matka jatkui kohti Savon sydäntä, Kuopiota, jossa Jokke kasvoi miehen mittoihin saadessaan kolme lisävaunua seurakseen. Joken maailmanvalloitus jatkui Sauvon kautta kohti  Turkua, josta se sai uuden kodin Aurajoen rantojen hellästä huomasta.

FullSizeRender

Jokke ei kuitenkaan aina ole toiminut Jokijunan nimenä, vaan kastetilaisuus pidettiin 2012 keväällä nimikilpailun tuloksena, johon saivat osallistua Turun alueen päiväkodit ja peruskoulut. Kasteen jälkeen Jokke oli valmis kuljettamaan junamatkailijoita täl ja tois puolel jokkee.

Neljä kesää meni nopeasti ihastusta ja ihmetystä niittäessä ja nyt onkin jälleen aika palata talviunilta kohti Aurajoen upeita rantoja. Jokke ja Joken tiimi Mirjami, Salli, Iina, Johanna, Mikko, Hemmo ja Jorma toivottavat kaikki vanhat ja uudet ystävät tervetulleiksi hyppäämään kesäisen Jokijunan kyytiin Grandellin liikennöimänä!

Jokke aloittaa tutulla reitillään Vappupäivänä Forum Marinumilta klo 11.00.

Tervetuloa kyytiin!

www.jokkejokijuna.fi

Hilpeää kesää toivottaen,

Jokke Jokijuna

ilovejokke_logo

 

 

 

Leave a Reply